BONAPA

De Branche Organisatie van Nederlandse Au Pair Agentschappen (BONAPA) bestaat sinds april 2012 en is opgericht door verschillende au pair-bureaus en organisaties die actief zijn binnen deze branche. Wij vertegenwoordigen samen met onze leden 70% van de au pair-markt. Naast onze leden werken we ook voor en met gerelateerde organisaties zoals verzekeraars, taleninstituten en tussenpersonen.

Ons doel

De BONAPA behartigt de gemeenschappelijke belangen van haar leden. Daarnaast zetten wij ons in voor de collectieve en individuele belangen van au pairs (die aangesloten zijn bij onze leden), de gastgezinnen en samenwerkende, externe (buitenlandse) organisaties. Kwaliteit en professionaliteit

Een BONAPA au pair-agentschap: betrouwbaar en professioneel

Onze leden voldoen aan de gedragscodes van de BONAPA. Pas na bewezen expertise, motivatie, ervaring en professionaliteit kan een agentschap lid worden. Alle bureaus die au pairs werven van buiten de Europese Unie hebben een convenant met de IND en zijn op de hoogte van de visumplicht en de regel- en wetgeving. Wij stellen hoge eisen aan onze leden waardoor u zeker kan zijn van een betrouwbare partner en au pair bij u in huis.

Kwaliteit en professionaliteit

>De BONAPA bevordert de kwaliteit en de professionaliteit van de au pair-branche door het gebruik van:

  • Gemeenschappelijke algemene voorwaarden;
  • Een gedragscode;
  • Een transparant klachtenbeleid;
  • Overleg en onderhandelingen met organisaties en mensen die voor de au pair-branche van belang zijn;
  • Voorlichting en adviezen aan haar leden omtrent relevante wet- en regelgeving.